[smartslider3 slider="13"]

StL is een eigentijdse gemeenschap waarin Christus centraal staat, houdt van God en van mensen en is een niet-traditionele christelijke opleidingsinstituut met een bijzondere opdracht: het opleiden van leider die hun roeping willen definiëren en volbrengen. Overweldigd door de gift van Gods genade geloven wij dat Het Woord van God en de vervulling door de Heilige Geest essentieel en fundamenteel zijn voor een gebalanceerd en succesvol leven.

Onze wereld bevolking telt vandaag meer dan 7,6 miljard mensen. In de komende decennia zal dit aantal zich verdubbelen. Ook het sterfte cijfer zal toenemen, en het aantal mensen die sterven zonder ooit de echte liefde van Christus te hebben ervaren. Onzichtbaar voor het oog van een leek sluimert er in onze samenleving een groeiende behoefte naar geloof voor het leven, hoop voor de toekomst en dorst naar de authentieke (Agapè) liefde van Christus.

Het is onze passie  en missie om God’s opdracht hierin te volbrengen en van invloed te zijn binnen alle aspecten van het leven en onze samenleving om deze te winnen voor Christus Jezus door de kracht van Zijn liefde! Er zijn al werkers actief, maar niet voldoende om de 'gehele oogst' binnen te halen. God roept ook jou! Wij heten je van harte welkom!

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde het opleiden van mensen, hun te equiperen en bemoedigen van invloed te zijn in ieder aspect van het leven.

Onze missie statement

Shakila Olsen

Ik hou van de positieve en goede dingen van het leven. We leven in een tijd waarin het leven als vanzelfsprekend lijkt te zijn geworden. Er heerst veel ontevredenheid.  We staan er niet meer bij stil dat het morgen zomaar anders kan zijn. Mijn passie is om vast te houden aan het goede en negativiteit los te laten, en anderen hiermee te inspireren. Leven is wat ik doe, voor mijzelf, voor mijn gezin maar vooral voor datgene dat De Heer van mijn verlangt!

John Olsen

Het is mijn passie en hartsverlangen om mensen in relaties met God te zien komen en datgene te ontdekken waarvoor zij geroepen zijn, waarde te hechten aan de mensheid, en de wereld te verlichten met de (Agapè) liefde van Christus. Leiderschap is voor mij dienen en anderen motiveren en ondersteunen hun doel te bereiken in hun leven. Het succes van anderen is mijn zegen en aandeel in Gods Koninkrijk.

Meer over John Olsen

We love each other because God loved us first.

Leiders van morgen opleiden


Teaching and spreading Kingdom culture.


Onze wereld bevolking telt vandaag meer dan 7,6 miljard mensen. In de komende decennia zal dit aantal zich verdubbelen. Ook het sterfte cijfer zal toenemen, en het aantal mensen die sterven zonder ooit de echte liefde van Christus te hebben ervaren. Er zijn al werkers actief, maar niet voldoende om de 'gehele oogst' binnen te halen. God roept ook jou! Wij heten je van harte welkom!

Onze missie statement

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde het opleiden van leiders, hun te equiperen en bemoedigen van invloed te zijn in ieder aspect van het leven.

ACCEPTATIE > HERSTEL > WATERDOOP > WEDERGEBOORTE > OPLEIDEN > UITZENDEN

Onze Missie Statement

De samenleving bereiken en winnen voor Christus door het delen van Zijn liefde het opleiden van leiders, hun te equiperen en bemoedigen van invloed te zijn in ieder aspect van het leven.

AGAPÈ

WATERDOOP

WEDERGEBOORTE

HERSTEL

KENNIS

ZENDING

PARTNERS

Onze samenleving van vandaag heeft echte leiders nodig!

Leiderschap met de bestemming volbracht, inspireert en stimuleert de geest-gedreven leider in de innerlijke mens. Dit boek helpt je om jouw roeping te ontdekken, definiëren en te volbrengen!

BINNENKORT